Bemutatkozik a Silver Delux and More Apartmanház

Igyekszünk makulátlan tisztaságú és hiánytalanul jól felszerelt apartmanokat biztosítani, hogy nyaralásuk, pihenésük valóban olyan lehessen, amelyet megálmodtak maguknak!

Apartmanjaink Balatonfüred legdinamikusabban fejlődő, jelenleg legkedveltebb családias részén, az Aranyhíd stny. 6. szám alatt, közvetlen az Esterházy és Kisfaludy strand között található a 2014. nyarától több ütemben átadásra került Silver DeLux apartmanházban, amely közel 11.000nm-es zárt területen helyezkedik el.

A lakópark biztonságáról non-stop porta szolgálat gondoskodik!

Főbejáraton keresztül egyből az Aranyhíd sétányon találhatjuk magunkat, ahol évről-évre egyre több üzlet, Kalandpark és a kb. 2-2 perc sétányira található nem csak Balatonfüred, de az egész Balaton part legnépszerűbb 5 csillagosnak minősített (Kék Hullám Zászló – 2017-ben összesen 10 strand kapta meg ezt a címet) strandjai az Esterházy strand és a Kisfaludy strand szolgálja a nyaralni és akár egész évben pihenni vágyók kényelmét!

Apartmanházunk büszkeségei:

Közvetlen közelünkben 2-3 perces sétával pedig a méltán híres és kedvelt Tagore sétányon további számos étterem:

Kicsit távolabb:

  • Tagore sétányon áthaladva (10-15 perces) juthatunk el a Balatonfüredi Hajóállomáshoz, majd tovább a Zákányi Ferenc sétányra, amelyet hétköznapi nyelven Silver Udvarnak nevezünk, itt található a kihagyhatatlan Kalolina Kávéház és Koktélbár, a Füredi Korzó Fagyizó, a Nem Kacsa Kikötő Klub és Étterem, a Figula Borbár és nem utolsó sorban a halászlé fellegvára a Halászkert Étterem, valamint Füred központi parkolója is, amely mellett a Matróz várja a szórakozni vágyókat

Sportolni vágyók számára:

  • Az Aranyhíd sétányon, közvetlen előttünk halad át a Balatoni bringa körút is (bicikli kölcsönző közvetlen közelben kb. 30m-re a Tagore Hotel bejáratánál)
  • Számos vitorlás-, illetve elektromos hajó kölcsönzési lehetőség a közelünkben

Leave a Comment